HTML

Victoria Concordia Crescit

" Victory grows out of harmony "

Linkblog

Friss topikok

2008.11.25. 09:23 Ágyúsfiú

Taps..

Gratulálok Fabregasnak, másodsorban pedig Wengernek. Látszik nem hagyja el magát a mester..szerintem tökéletesen oldotta meg ezt a problémát.

Észrevehettük az utóbbi időben(kivéve a Manchester elleni meccset) mindenki adja magát, belead 100%ot, de amikor csapatban kellene játszani akkor megáll a tudomány. Az igazat megvallva a "legkevesebbet mutató" játékosok Bendtner Diaby és Denilson, talán még Song. Egyénileg ők is mindent beleadtak, legjobb tudásuk szerint, de amikor meg kellett volna valakit játszani akkor kissé megakadtak a srácok. Mintha egy burokban játszottak volna. Fabregas megoldás lehet erre a problémára, én tisztelem becsülöm Gallast, nagy játékos, de tisztán látszik, hogy nem tud egy fiatal csapatot 31 évesen irányítani(Fabregas 21 éves). Meglehet, hogy Wenger rosszul döntött amikor Gallast csk.-nak nevezte ki.(nem valami kellemes érzés a játékosoknak ha egy riválistól jött játékos(főleg a kékektők) egyből csk. lesz.) Gallas ideje lejárt, kíváncsi leszek hogyan fog így játszani, vagy inkább távozik? Ez is kérdéses..Térjünk vissza Fabregasra; az egyik legjobb játékosunk, összhangban van a társakkal, képes irányítani őket. Tökéletes irányító, ha kell kapura is veszélyes, és a védelemből is kiveszi a részét. Óriási futóteljesítményre képes. Ő is megfogja találni a helyét, és ebben szerintem a csapattársak is segíteni fognak. Jönnek még szép idők...

Go Go Gunners!!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://gunnerboy.blog.hu/api/trackback/id/tr51787235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása