HTML

Victoria Concordia Crescit

" Victory grows out of harmony "

Linkblog

Friss topikok

2008.11.22. 22:00 Ágyúsfiú

El kell gondolkozni..

Nem értem hogyan történhetett ez. A csapat képét jól tükrözi a Gallas körüli "balhé". Nincs biztos csapatkapitányunk, ami azt jelenti, hiányzik az a kevés plusz ami összetartaná a csapat egységét. Kezdünk teljesen szétesni. Egyszerűen meccsről meccsre romló teljesítményt nyújtunk, nem látom a játékosokban a tüzet a játszani akarást.(A Manchester elleni meccs a totális ellentét) Kérdem én, hol van az az Arsenal? Csak úgy illegtek-billegtek a pályán az ágyúsok, talán még v. Persie és Clichy az aki akart, aki hajtott, és küzdött minden egyes labdáért, de a többiek.. Mint akik már az első perctől tudták veszíteni fogunk. Ilyen eddig nem fordult elő, max. 1-2 játékossal, nem az egész csapattal...és a mester is látja ezt a helyzetet, hogy valami probléma van, de úgy tűnik nem találja rá az ellenszert. Pedig csak a játékosokat kellene kicsit felspannolni. Véleményem szerint ez menne is, de ezek a játékosok valamiért nem tudnak együtt egy csapatként együtt "dolgozni".

A csapategységen kívül vannak más problémák is. Denilson, Diaby, Bendtner NEM ARSENAL SZINTŰ JÁTÉKOS!! Ezek a játékosok talán a padra felférnének, de a kezdőben semmi helyük nincs. Nincs mese, télen igazolni kell, és nem is egy posztra, az összesre. Legfőképpen a középpályán vannak problémák. Nincs erejük a pontos védekezésre, se a veszélyes támadásokra. Úgy játszottunk mint valami kis csapat, amelyik örül ha gól nélkül megússza a 90 percet. Nézzük a statisztikákat; a gólgyártással nincs semmi probléma,inkább csak a kapott gólokkal, a Chelsea 4, a Liverpool 8, mi pedig 15 gólt kaptunk eddig. Nem azt állítom, hogy sztárjátékosokat kell vennünk, vagy eszetlenül vásárolgatni. De ez a szint amit egyes játékosok mutatnak kevés. Legalább minden posztra szükségünk van tapasztalt játékosra. Ez már most kizárt, ismerve Arséne politikáját..

Bízok benne sikerül a mesternek, és a visszatérő játékosainknak valami életet vinni a játékba, és feltornázni magunkat a 3 nagyra, mert így ezzel a produkcióval a 4. hely is veszélyben lesz..

Go Go Gunners!!

"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" Simon Tibi

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://gunnerboy.blog.hu/api/trackback/id/tr12783386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása